Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

ASIAKASARVIOITA

 

Parketin hionta | 16.06.2021 09:06
Kaupunki: Helsinki   

Hyvä palvelu ja laatu. Aikataulu piti.


Mosaiikkiparketin hionta ja öljyäminen | 09.06.2021 11:06
Kaupunki: Espoo    

Kleyber hanskasi hienosti vanhan ja haastavan tammisen mosaiikkiparketin kunnostuksen. Remontissa laajennettiin vanhaa mosaiikkipintaa ja tehtiin myös alue uutta parkettia, lopuksi kaikki hiottiin ja öljyttiin. Lopputulos on upea ja palvelu oli joustavaa ja ystävällistä. Suosittelen


Vanhan tammimosaiikkiparketin hiominen ja käsittely, sekä uuden tammimosaiikkiparketin asennus ja käsittely | 06.06.2021 12:06
Kaupunki: Helsinki    

Erinomainen lopputulos! Klaus on hyvin ammattitaitoinen ja hänen kanssaan on todella mukavaa ja joustavaa asioida. Lämmin suositus!

 

 

Parkettilattian hionta, sävytys, lakkaus, ja paikkakorjaaminen/täydentäminen | 01.04.2021 08:04
Kaupunki: Helsinki    

Erinomainen ammattilainen. Työ suoritettiin ajallaan ja taidokkaasti. Vanha mosaiikkiparketti jatkaa eloa kauniilla mattalakkalla, joka korostaa puun omaa vaaleutta ja kuviota. Työn laajuutta muokattiin urakoitsijan suosituksesta, joka osui todennäköisesti nappiin.


 

Lautalattian hionta ja valkolakkaus (öljyvärjäys/sävytys valkoisella+lakkaus) | 01.03.2021 11:03

Kaupunki: Espoo    

Erittäin positiivista: - Tuli tutustumaan kohteeseen ennen tarjouksen jättämistä, joten tiesimme tarjouksen perustuvan oikeisiin tietoihin, eikä yllätyksiä hinnan tai työn suhteen olisi odotettavissa - Urakkaneuvotteluissa joustava ja ystävällinen tapa toimia - Aikataulusta sovittiin ja se piti - Urakoitsija tuli hyvin täsmällisesti päivittäin sovittuina aikoina - Urakoitsija piti päivittäin ajantasaisesti yhteyttä ja tiedotti kaikista urakan vaiheista - Erittäin huolellinen tapa työskennellä ja siivota jäljet - Antoi kirjalliset ohjeet lattian jatkohuollosta ja kertoi käytetyt aineet - TÄRKEINTÄ: Työn jälki erinomaista ja lopputulos hyvä haastavasta lattiamateriaalista huolimatta - Teki suoraan sovitun jatkourakan yhtä huolellisesti. En tuntenut yritystä etukäteen. Voin lämpimästi suositella Kleyber Oy:tä vastaaviin urakoihin.


 

Parketin hionta ja valkolakkaus | 02.02.2021 22:02
Kaupunki: Espoo    

Kommunikointi miellyttävää ja jälki hienoa. Suosittelen lämpimästi


Mosaiikkiparketin hionta + valkolakkaus | 25.01.2021 11:01
Kaupunki: Helsinki    

Tilasin parketin hionnan ja lakkauksen Kleyber Oy:lta. Homma hoitui ajallaan sovitusti ja lopputulos on hieno! Klausilla on ammattitaitoinen ja ystävällinen ote hommaan. Suosittelen!


Omakotitalon puulattian hionta ja öljyvahaus | 18.01.2021 21:01
Kaupunki: Kirkkonummi    

Vaikka Kleber Oy:n aiemmat lukuisat 5* suositukset vakuuttivat, paljon remontteja teettäneenä ja valitettavan usein tavalla tai toisella pettyneenä, isoon lattiaremonttiin lähteminen oli minulle stressaavaa ja hieman pelottavaa. Heti alusta oli selvää, että vastaavanlaista kunnianhimoa tehdä hyvää työtä kuin Klasulla ja ystävällistä, mielliyttävää ja ammattitaitoista tapaa työskennellä en ole koskaan remontteja teetättäessäni kohdannut. Oli helpottavaa ja ihanaa kokea remontti, josta jäi vain hyvä mieli. Kaikki sujui hyvin ja kuten sovittiin, lattiasta tuli kaunis ja laskukin oli erittäin kohtuullinen. Tästä on vaikea pistää paremmaksi.


 

Erillistalon kahden makuuhuoneen parketin asennus l  18.01.2021

Kaupunki: Espoo

Työnjälki erinomaista, aikataulu ja budjetti pitivät ja odotukset ylittyivät. Suosittelen!


 

Parketin hionta ja lakkaus | 10.12.2020 08:12
Kaupunki: Espoo    

Työ oli hyvää ja eteni ajassaan. Muutama moka tuli itse työn jäljessä. Mutta parketti oli haastava ja toimi erikoisesti. Syy ei ollut tekijän. Silti urakoitsija hyvitti reilulla alennuksessa virheet. Hienosti toimittu!


 

Rivitaloasunnon parketin hionta ja lakkaus | 29.01.2020 22:01

Kaupunki: Espoo    

Äärimmäisen huolellista työtä, hyvin suunnitellu ja täysin sovitussa aikataulussa.


Saarniparketin hionta ja lakkaus | 15.01.2020 16:01
Kaupunki: Vantaa    

Suosittelen!! ! Klaus teki erinomaista työtä. Aikataulut pitivät sovitusti. Lattia on nyt kuin koru!


Parketin hionta ja lakkaus. | 22.10.2019 10:10
Kaupunki: Espoo    

Nopea toiminta ja laadukas työn jälki kohtuullisella hinnalla.


Omakotitalon lattian hionta ja lakkaus | 22.10.2019 10:10
Kaupunki: Espoo    

Klaus oli erittäin ammattitaitoinen ja kommunikaatio pelasi loistavasti koko urakan läpi. 100m2 lattian hionta sujui ongelmitta ja lopputulos on kaunis, vaikka kohteemme ei ollut helpoimmasta päästä. Iso suositus!


Kuusilattian hionta ja lakkaus | 03.10.2019 09:10
Kaupunki: Nurmijärvi    

Vanhan puutalon olohuoneen ja eteisen lakatut lattiat olivat jo pitkään kaivanneet uudistamista. Sovimme kohteeseen tutustumisen ja tehtiin suunnitelma. Työ pääsi alkamaan pian, kun vapaat ja evakkopaikka järjestyivät. Työn jälki on mykistävä ja raikas. En olisi voinut toivoa parempaa. Klaus tuli vielä laittamaan uudet jalkalistat viikko lakkauksen jälkeen. Lisäksi Klaus on miellyttävä, rauhallinen, tosiammattilainen. Jälki on siistiä ja pilkuntarkkaa. Voin lämpimästi suositella häntä!


Parketin hiominen ja lakkaus | 23.09.2019 11:09
Kaupunki: Espoo    

Makuuhuoneen (10m2) vanha parketti piti hiota ja lakata. Klaus oli hyvin ammattitaitoinen, tehtiin alustava sopimus puhelimitse jonka jälkeen hän tuli paikan päälle, ja kaikesta sovittiin lopullisesti. Kommunikointi oli hyvää, työ valmistui niin kuin sovittiin, nopeasti ja aikataulussa. Tulos oli parempi kuin osasin odottaa. Voin suositella!


Parketin hionta, sävytys vaaleaksi ja lakkaus | 23.09.2019 11:09
Kaupunki: Helsinki    

Täysi asunto tarvittiin hionta ja lakkaus. Yksi huone tarvitsi uutta parkettia. Klaus teki erinomaisen ja ammattitaitoisen työn, jopa pienimmistä ongelmista ja huolehtimalla pienimmistä yksityiskohdista. Todella ammattitaitoinen ja ystävällinen luonne. Suosittelen häntä ehdottomasti.


Parketin hionta ja öljyvahaus | 23.09.2019 11:09
Kaupunki: Nurmijärvi    

Haastava öljyvahaus suoritettiin erinomaisesti! Klaus on aidosti kiinnostunut tekemään työnsä hyvin ja lopputulos onkin erittäin laadukas. Lattiasta tuli parempi kuin odotin. Asioista sopiminen oli selkeää sekä helppoa ja kaikki sovittu piti. Luotettava, miellyttävä ja vahva ammattilainen. Suosittelen lämpimästi!


Vanhan kuluneen lautaparketin hionta ja lakkaus Lauttasaaressa | 23.09.2019 11:09
Kaupunki: Helsinki    

Klaus oli erittäin ammattitaitoinen! Suunnittelu, kommunikointi + aikataulutus meni nappiin ja sovitusti! Lattiasta tuli paljon hienompi kuin olimme kuvitelleet. Suosittelemme häntä lämpimästi!


2 lastenhuonetta + 2 vaatehuonetta; yhden väliseinän purku ja toisen rakentaminen, maalaus, n. 20-25m2 | 23.09.2019 11:09
Kaupunki: Espoo    

Klaus tuli sovitusti paikalle ja teki käynnin pohjalta tarjouksen, jonka pohjalta neuvottelimme tarkennukset ja lopullisen urakkasopimuksen. Asioista sopiminen oli helppoa ja miellyttävää, ja urakoitsija piti kiinni kaikesta sovitusta. Hän myös omatoimisesti mietti etukäteen vaihtoehtoisia ratkaisuja puretun väliseinän kohdalla parkettiin jäävän aukon paikkaamiseksi. Tuo oli remontin hankalin kohta, ja olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Muiltakin osin työn jälki on erittäin hyvää ja kaikki aikataulut ja työn eteneminen menivät kuten olimme suunnitelleet ja sopineet. Voimme lämpimästi suositella tätä tekijää myös muille!


Osittain puretun väliseinän rakentaminen ennalleen | 23.09.2019 11:09
Kaupunki: Helsinki    

Haastava rakennustyö hoidettiin asiantuntevasti, laadukkaasti ja joutuisasti. Kommunikointi oli ystävällistä ja informatiivista. Voin lämpimästi suositella Kleyberiä.